Reţeta următoare este foarte simplă dar aduce o mulţime de beneficii corpului. Mulţumită proprietăţilor miraculoase ale acesteia şi a culorii ei aurii, această amestecătură mai este şi numită „amestecul de aur”.

Amestecul de aur poate fi un instrument bun împotriva multor boli datorită proprietăţilor antibiotice ale acestuia, dar s-a dovedit a fi de efect şi în infecţiile virale şi bacteriene şi, mai mult este de efect în prevenirea apariţiei cancerului.

Ingredientele principale, turmericul şi mierea, sunt motivele pentru care acesta este puternic şi eficace. Mai mult, remediul este cunoscut drept amestecul de aur datorită culorilor acestora şi este extrem de util în lupta cu multe boli.

Când ne gândim la remediile naturale, primul lucru care ne trece prin cap este mierea şi turmericul şi, pe bună dreptate, acestea sunt cele mai bune remedii naturale anti-bacteriene, anti-inflamatorii şi anti-cancer. Proprietăţile diverse pe care acestea le au ajută şi digestia şi îmbunătăţesc flora roşie. Şi, mai important, în timp ce medicamentele normale au o mulţime de efecte secundare, acest amestec nu are aşa ceva, el doar făcându-te să te simţi mai bine, mai sănătos.

Reţeta:
– 100 gr. Miere organică
– 1 lingură turmeric
– 1 linguriţă coajă rasă de lămâie
– Un vârf de cuţit de piper negru
– Două linguri de oţet natural de mere

Preparare si administrare:
1. Mai întâi amestecă într-un bol mare turmericul, piperul şi oţetul. Adaugă apoi coaja de lămâie şi, la sfârşit, mierea. Amestecă toate ingredientele până ce s-au omogenizat. Îndată ce mixtura e omogenă, o poţi pune într-un borcan şi o poţi depozita în frigider.

2. Ia o lingură pe zi, de preferat dimineaţa, dacă vrei să îţi îmbunătăţeşti sănătatea, să-ţi întăreşti sistemul imunitar şi să previi cancerul.

Dacă ai de a face cu o răceală sau de chinui cu o infecţie virală sau bacteriană, trebuie să urmezi următorul regim: în primele două zile ia câte jumătate de lingură la fiecare oră, următoarele două zile ia câte jumătate de lingură la două ore şi după a 4-a zi ia o jumătate de lingură de trei ori pe zi până ce ai eradicat toate simptomele.

Este, de asemenea, foarte important să ştii să foloseşti cum trebuie această amestecătură aurie în aşa fel încât ea să fie de efect. Când iei remediul în gură, asigură-te că s-a dizolvat în totalitate înainte să îl înghiţi. De asemenea, aşteaptă câteva minute înainte de a bea orice alt lichid.

Unii oameni îl iau la micul dejun sau cu ceai, un mod inteligent de a beneficia de avantajele acestuia. Întinde-l pe o felie de pâine la micul dejun sau pune o lingură în ceaiul tău matinal şi bucură-te de efectele acestuia. Dar dacă îl pui în ceai, ţine minte că lichidul nu trebuie să fie fierbinte, altfel amestecul îşi va pierde din proprietăţile curative.